GORNJA TREPČA – Guesthouse Edelnice

GORNJA TREPČA - Guesthouse EdelniceGuesthouse EDELNICE u ponudi ukupno ima tri dvokrevetne sobe Ljubav, Vera, Nada, koje će Vam pružati mir, komfor i jednostavnu udobnost. Sobe se nalaze na prvom spratu kuće i pogodne su za parove na odmoru ili rehabilitaciji, starija lica u pratnji ili za nerazdvojna društva. U trenucima odmora i dokolice, u svim sobama se nalazi televizor sa kablovskim kanalima I internet koji je dostupan u celoj kući.
Soba Ljubav – Dvokrevetna soba sa bračnim ležajem, sopstvenim kupatilom i sopstvenim balkonom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.
Soba Vera – Dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i zejedničkim kupatilom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.
Soba Nada – Dvokrevetna soba sa zasebnim ležajem i zejedničkim kupatilom. Soba je opremljena LCD televizorom, ima pristup bežičnom internetu, obezbeđeni su peškiri i fen.
U zajedničkoj kuhinji sa trpezarijom možete pripremiti omiljeni topli napitak ili poneki lagani obrok, a u gurmanske svrhe tu je i roštilj na zajedničkoj terasi. U sklopu objekta imamo lepo uredjeno zeleno dvorište i trem u dubokoj hladovini vinove loze sa baštenkom garniturom, ljuljaškom, kućicom za najmljadje, idealno za uživanje i opuštanje. Edelnice se nalazi na samo 200 metara od banjskog centra, prve prodavnice, kafiće i restorane naći ćete već u krugu od 50 metra.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Sobe
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
TV u sobi
WiFi internet
Kuhinjska oprema
Posuđe
Frižider
Dozvoljena priprema hrane
Sobe sa terasom
Besplatan parking
Organizacija događaja
Krevetac za bebe
Dozvoljeni kućni ljubimci
Mogućnost organizacije izleta
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom
 • Plaćanje unapred
 • Plaćanje prilikom dolaska

Cena:

Cene od 1500 rsd. Mogućnost korekcije cene za duži boravak i grupu do 6 osoba.

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  GORNJA TREPČA – Guesthouse Edelnice – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Gornja Trepča smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/gornja-trepca za smeštaj u Gornjoj Trepči