IVANJICA, Kušići – Vila Angelina

IVANJICA, Kušići - Vila AngelinaPlanina Javor se prostire između reka Tisovice, Brnjice, Nošnice i Uvca, što reljef ovog kraja čini izuzetno zanimljivim i primamljivim za turiste.Javor je obrastao četinarskom i listopadnom šumom. Bogat je pašnjacima i izvorima. Krečnjacki sastav uslovio je u ovom kraju stvaranje podzemnih morfoloskih oblika, odnosno pećina.Javor je i istorijski znamenita planina kao granica između Srbije i Turske carevine sve do 1912. godine.
Planina je obrasla listopadnim šumama i poznata je po čestim izvorima čiste vode. Najviši vrh je „Vasilijin vrh“ 1519 mnv ispod koga se nalazi spomenik majoru Iliću junaku Javorskog rata. Šetajući nepreglednim pašnjacima i dan-danas ćete sresti tragove karaula i zidine carinarnice.
Selo Kušici se nalazi 12 km od Javora prema Ivanjici i danas je vrlo interesantno mesto za turiste, zbog idealne nadmorske visine oko 1000 m, borove šume, koncentracije jona i ruže vetrova i kao takvi predstavljaju pogodno mesto za lecenje bronhitisa i astme.
Vila Angelina u Kušićima na planini Javor raspolaže sa osam dvokrevetnih i četiri trokrevetne sobe.
5 soba imaju po jedan francuski ležaj, 3 sobe imaju dva razdvojena ležaja i 4 trokrevetne sobe imaju po jedan francuski i jedan zaseban ležaj. Dve trokrevetne sobe imaju i po jedan pomoćni ležaj što je dobro za porodice sa dvoje i troje dece. Imamo mogućnost ubacivanja i jednog krevetca za bebe.Svaka soba za izdavanje ima zaseban ulaz, kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, centralno grejanje. Pored soba postoji i zajednička prostorija – čajna kuhinja gde možete sami skuvati kafu, čaj, podgrejati nešto detetu, gledati TV ili pročitati nešto iz naše biblioteke. Vila je pokrivena bežičnim internetom. Sobe u prvom nivou su u ravni sa dvorištom i imaju terasu tako da vaša deca i vi možete uživati u zelenilu.
Dvorište i terase su u letnjim mesecima sa puno cveća i zelenila, a postoje i zajedničke terase sa ležaljkama i pogledom na planinu Mučanj, Čemernicu i obronke Javora. Boraveći u našoj vili imaćete utisak kao da ste kod kuće, jer se i trudimo da vas ugostimo kao članove porodice. Kada sunce počne zalaziti, možete se zavaliti u ležaljku u vrtu koji miriše na planinsko cveće, pokošenu travu i gledati sunce kako polako zalazi iza planina u daljini.Naše dvorište ima dovoljno mesta i za parking vašeg automobila.
Ishrana gostiju se obavlja u našoj kafani „Mali odmor“. Enterijer kafane je u etno stilu gde gosti mogu videti stare predmete iz narodne tradicije, alate, pribor, itd., koje smo pokušali da otrgnemo od zaborava. „Mali odmor“, pored etno-kafane, ima i jednu veliku salu za ručavanje, posebno odvojenu za goste na pansionu. Hrana koju spremamo je ukusna, raznovrsna, domaća, ekološka i prilagodljiva svakom gostu.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Seosko turističko domaćinstvo
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
WiFi internet
Kuhinjska oprema
Frižider
Mogućnost pranja rublja
Sobe sa terasom
Sopstveni restoran
Mogućnost ishrane
Sportski tereni
Igralište za decu
Teretana
Besplatan parking
Organizacija događaja
Krevetac za bebe
Pristupačno za slabo pokretne
Nije dozvoljeno pušenje u sobama
Odvojeni prostor za pušače
Mogućnost organizacije izleta
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom
 • Plaćanje unapred
 • Plaćanje prilikom dolaska
 • Obavezna uplata avansa prilikom rezervacije

Cena:

18 evra noćenje sa doručkom, 25 evra polupansion, 29 pun pansion

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  IVANJICA, Kušići – Vila Angelina – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Ivanjica smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/ivanjica za smeštaj u Ivanjici