JASTREBAC – Oko Jastrepca

JASTREBAC - Oko JastrepcaApartman Oko Jastrepca pripada seosko-turističkom domaćinstvu Stojković, koje se nalazi na samo tridesetak kilometara od Kruševca. U podnožju planine Jastrebac, na dvadesetak kilometara od Ribarske banje i isto toliko od veoma značajnih svetinja Srpske Pravoslavne crkve Manastira Sveti Roman i Pokrov Presvete Bogorodice u Đunisu.

Apartman Oko Jastrepca sazidan je pre više od 100 godina. Renoviran je i prilagođen za 4 osobe. Sastoji se od dve spavaće sobe, sa francuskim ležajevima, upotrebom zajedničkog kupatila i kuhinje i prostranom dnevnom sobom sa velikim trpezarijskim stolom. Ova kuća pored toga što ima istorijsku vrednost za domaćinstvo Stojković, ona je i prava retkost u ovom kraju i oslikava jednu epohu koje više nema. Tako da su gostima na raspolaganju stari predmeti, koji su i dalje u funkciji kao što je šivaća mašina stara preko 50 godina, madrac na kome su spavale 4 generacije, koji je još u funkciji, ali tu je i drvena kolevka napravljena 1955. godine koja može pružiti najlepše snove vašoj bebi.

U sklopu seosko-turističkog domaćinstva Oko Jastrepca, nalazi se i farma koza, ali i svinja i to skoro zaboravljene rase Moravka. Gostima su u ponudi i domaći proizvodi od kojih izdvajamo koziji sir, jogurt, kefir i mleko,domaća jaja,svinjsko meso, jareće i praseće pečenje, ali i povrće u plasteniku koji se nalazi iza kuće, gde se gosti sami mogu poslužiti. U ponudi je takođe i brašno od spelte i heljde kao i rakija i domaći sokovi.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Seosko-turističko domaćinstvo
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
WiFi internet
Kuhinjska oprema
Posuđe
Frižider
Dozvoljena priprema hrane
Mogućnost ishrane
Besplatan parking
Bankomat – 9km
Mogućnost organizacije izleta
Vaučeri za odmor: DA

Cena:

Na upit

Kontakt:

 • Adresa: Majke Jevrosime bb, Mala Reka, Kruševac
 • Mob: 066/583-3999
 • E-mail: slavisa.stojkovic@yahoo.com

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje gotovinom

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  JASTREBAC – Oko Jastrepca – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs