KOPAONIK – Pleasure M4 Milmari Resort

KOPAONIK - Pleasure M4 Milmari ResortApartman Pleasure M4 je moderno opremljen i kategorizovan sa 4 zvezdice, a nalazi se u mirnom i najpoželjnijem delu Milmari rizorta, u M zgradi na prvom spratu. Orjentisan je prema jugu tako da sa terase pruža jedan od najlepših pogleda na Kopaoniku. Jutarnja kafa popijena na terasi sa ovakvim pogledom ostaje gostima u dugom i nezaboravnom sećanju.

Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju za samostalno spremanje hrane (uključujući i rernu i mikrotalasnu), a gosti se po želji mogu pretplatiti i na polupansion na bazi švedskog stola u sklopu Milmari hotela. U apartmanu takođe postoji brzi internet i kablovska televizija, kao i dosta društvenih igara za razonodu cele porodice.

Za naše goste je obezbeđeno besplatno korišćenje Mamababa bazena i spa centra tokom aprila, maja, juna, oktobra i novembra, dok je tokom ostalih meseci obezbeđen popust od 55%. Mamababa spa centar se nalazi u sklopu Milmari rizorta, a pored njega naši gosti mogu koristiti i hotelski spa centar za koji imaju 30% popusta. Hotelski spa centar je toplom vezom spojen sa zgradom apartmana i do njega se zimi može doći čak i u papučama i bade mantilu. Hotelski spa centar tokom letnjih meseci u ponudi ima i otvoreni bazen sa koga se pruža prelep pogled.

Ispred apartmana se nalazi dečije igralište, dok se u okviru rizorta nalaze i privatni tereni za fudbal, košarku, odbojku i tenis koje naši gosti mogu besplatno koristiti tokom leta. Tokom zime deca mogu koristiti igraonicu koja se nalazi u okviru hotela.

Ljubitelji skijanja su nam dragi i rado viđeni gosti, a za njih imamo obezbeđeno i mesto u skijašnici u centru. Tokom zimske sezone je organizovan i autobuski prevoz na svakih sat vremena do centra skijališta, a naši gosti imaju popust na cene karata.

Takođe, važno je reći da primamo i vaučere za odmor koje je izdalo Ministarstvo turizma i omladine.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Apartmani
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
WiFi internet
Kuhinjska oprema
Posuđe
Frižider
Dozvoljena priprema hrane
Mogućnost peglanja
Sobe sa terasom
Sportski tereni
Igralište za decu
Bazen na otvorenom
Zatvoreni bazen
Sauna
Wellness
Besplatan parking
Bankomat u blizini
Nije dozvoljeno pušenje u sobama
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

 • Adresa: Arčibalda Rajsa 15, 36354 Kopaonik
 • Tel: 063/8583-841
 • Viber: 063/8583-841
 • WhatsApp: 063/8583-841
 • Instagram: @ pleasure_m4_kopaonik
 • E-mail: milmarim4@gmail.com

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje gotovinom
 • Plaćanje unapred
 • Plaćanje prilikom dolaska

Cena:

Od 50 evra

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  p>

  KOPAONIK – Pleasure M4 Milmari Resort – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Kopaonik smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/kopaonik za smeštaj na Kopaoniku