NOVA VAROŠ, Negbina – Brvnara Murtenica

NOVA VAROŠ, Negbina - Brvnara MurtenicaBrvnara Murtenica se nalazi u mestu Negbina, na pola puta između Zlatibora i Zlatara, odnosno na oko 20 km udaljenosti od dva pomenuta turistička centra.

Brvnara, sa krovom koji je izgrađen po uzoru na nekadašnji čobanski kućer, nalazi se u podnožju planine Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Tihuje u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve, kojih su prepuni veliki turistički centri. Brvnara je pravi izbor za sve koji žele istinski spokoj bez nemira modernog života. Užitke daruje druženje sa planinskim cvećem, pašnjacima, drvećem i pticama. Zimi je ambijent idealan za sankanje i skijanje bez instruktora i ski-lifta, onako kao su se nekada zabavljala seoska deca. Ovo je mesto za odmor kome osnovni cilj nije luksuz, prestiž i potreba da vas neko primeti. Ako se sjedinite sa prirodom bićete zapaženi od svega što u planinskoj prirodi obitava i to ćete neminovno osetiti.

Planinska kuća, brvnara, udaljena je svega 1 kilometar od mesta Tavnik, odnosno od magistralnog puta. Tu, na desetak minuta hoda od objekta, nalazi se odlično snabdevena prodavnica prehrambenih proizvoda.

Brvnara se iznajmljuje kao celina. Tokom odmora u brvnari ćete boraviti sami, bez gazde i drugih grupa gostiju. Brvnara rapolaže sa dnevnom sobom u kojoj je jedan veći krevet i velikom spavaćom sobom sa tri kreveta standardne veličine. Pored ovoga brvnara poseduje predsoblje, kuhinju i kupatilo. Oko objekta se nalazi više uređenih mesta za sedenje i uživanje.

Na nekoliko stotina metara od brvnare miruje jezero rođeno u bivšem rudniku, mesto nesvakidašnjih doživljaja i izvorište fantazija. Voda u jezeru je čista i u letnjim mesecima idealna za kupanje.

Sa obilaskom Murtenice, kao autentične prašume, ne mogu se porediti posete drugim planinama. Možete sresti jeremičak, bukvu, crni bor, jelu… Birajte društvo! Ko poznaje šumsko bilje i lekovite travke naći će dovoljno prijatelja na obrocima ove divljine (objašnjenje značenja reči divljina – „diviti se, ostati zabezeknut“).

Tokom druženja sa seljacima možete uživati u ukusima autentiče seoske hrane i pića. Po želji gostiju seoske domaćice će pripremiti pravi seoski hleb, pitu savijaču, kačamak ili uštipke sa kajmakom i sirom.

Na osam kilometara udaljenosti nalazi se Zlatarsko jezero. Sa kratkotrajnom vožnjom automobilom stići ćete do kanjona reke Uvac sa staništem beloglavog supa, a na istom putu je i Manastir Dubnica. U realitvno bliskoj okolini nalaze se i drugi verski objekti među kojima i crkve brvnare u Peti i Dobroselici kao i Manastir Mileševa.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Kuća – brvnara
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
Kuhinjska oprema
Posuđe
Frižider
Dozvoljena priprema hrane
Mogućnost peglanja
Igralište za decu
Besplatan parking
Sobe sa nepušače
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

 • Adresa: Perišići, Negbina, Murtenica
 • Tel: 033/64-535
 • Mob: 062/294-323
 • Viber: 062/294-323
 • Facebook: brvnaramurtenica
 • E-mail: drperisic@vektor.net

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom
 • Plaćanje prilikom dolaska

Cena:

– 30 eura dnevno – ceo objekat, za boravak do tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece;
– 40 eura dnevno – ceo objekat, za boravak četiri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i troje dece ili tri odrasle osobe i jednog deteta.
PLAĆANJE MOŽE I VAUČERIMA.

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  NOVA VAROŠ, Negbina – Brvnara Murtenica – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Srbija smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com za smeštaj u Srbiji