SREBRNO JEZERO – Vila Stević

SREBRNO JEZERO – Vila Stević Vila STEVIĆ na Srebrnom jezeru je idealna destinacija za sve one koji žele da provedu vreme u prirodi, a da sebi ne uskrate komfor visoke kategorije.

Vila Stević je počela sa radom 2002. godine. Raspolaže sa 12 dvokrevetnih i 5 trokrevetnih soba. Svaka soba poseduje tv, klima uređaj, mini bar, fen i sef, a u zimskom periodu i podno grejanje. Vila je na vrlo atraktivnoj lokaciji, na svega stotinak metera od jezera. U neposrednoj blizini se nalaze kafići i restorani. Parking za goste Vile je obezbeđen.

Nedavno je u okviru Vile otvoren i Spa centar, što će vaš odmor učiniti još lepšim – kao iz snova.

Vila Stević je idealno mesto za diskretan romantični vikend, poslovni sastanak ili seminar, kao i za idiličan porodični odmor.

Najbolja potvrda kvaliteta usluga su stalni gosti, koji svake godine posećuju Srebrno jezero i Vilu Stević.

Srebrno jezero je veštačko jezero, nastalo pregrađivanjem rukavca Dunava kod Velikog Gradišta. Dugačko je 14km, a prosečne širine oko 300m. Bogato je ribom, pa baš zato predstavlja pravo mesto za strasne ribolovce.

Veliko Gradište je gradić zelenila i voda. Dunav, Pek i Srebrno jezero čine ovaj prirodni prostor atraktivnim za turiste, sportiste i ribolovce. Gradić je na 3km od Srebrnog jezera, povezan u letnjoj sezoni turističkim vozićem i šetnom stazom. Srebrno jezero je udaljeno od Beograda oko 120km što takođe predstavlja pogodnost za goste – ljubitelje prirode, sportiste i rekreativce.

DOBRO DOŠLI!

Sadržaj:

Tip smeštaja: Sobe i apartmani
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
Klima uređaj
Mogućnost ishrane
Sauna
Wellness
Besplatan parking
Sef u sobi
Vaučeri za odmor: DA

Cena:

Na upit

Kontakt:

 • Adresa: Jezerska bb, Srebrno jezero
 • Mob: +381 64 4 500 600
 • E-mail: vilastevic@gmail.com
 • WEB: www.vilastevic.com

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  SREBRNO JEZERO – Vila Stević – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Srebrno jezero smeštaj – Za smeštaj na Srebrnom jezeru više informacija potražite na linku: www.sobeiapartmani.com/destinacija/srebrno-jezero