DIVČIBARE – Hotel Divčibare

DIVČIBARE – Hotel DivčibareKapciteti hotela su 250 ležaja raspoređenih u 99 soba i 4 apartmana. Hotel se nalazi u samom centru i predstavlja najznačajniji turistički objekat, kako zbog raznovrsnosti i kvaliteta ponude, tako i zbog broja smeštajnih jedinica.

Hotel je kategorisan sa tri zvezdice.Pristupačna cena pansiona. Deca do 5 godina borave gratis ( u pratnji dve odrasle osobe ) Hotel Divčibare idelano mesto za odmor cele porodice tokom čitave godine. Gostima u hotelu su na raspolaganju otvoreni sportski tereni, zatvoren bazen, saune, stoni tenis i igraonica za decu. U skladu sa potrebama poslovnog čoveka, u Hotelu Divčibare se nalazi kongresna sala kapaciteta 300 mesta i Vip sala kapaciteta 40 mesta, sa opremom neophodnom za održavanje poslovnih sastanaka, kongresa i seminara. Kongresi, seminari i druge vrste druženja poslovnih ljudi su zastupljena u hotelu tokom čitave godine. Restoran pruža vrhunsku uslugu pripremanja pansionskih, svečanih i a’la carte obroka. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju. Pansionski gosti imaju izbor od 3 jela na meniju, a sportistima, rekovalescentima, kao i gostima sa specijalnim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka. Restoran hotela raspolaže sa 300 mesta, a u njegovom sklopu je i prostrana restoranska terasa koja je u funkciji tokom letnje sezone.

Na osnovu posmatranja klime u jednom dužem periodu od strane Klimatološkog instituta Srbije iz Beograda 1963. godine Divčibare je proglašeno za „Klimatsko lečilište“.

Zahvaljujući ruži vetrova Divčibare su jedinstvena vazdušna banja u kojoj se ljudski organizam oporavlja četiri puta brže od kardiovaskularnih oboljenja, plućnih bolesti i oboljenja krvi. Do Divcibara dopiru vazdušne mase iz Mediterana i sukobljavaju se sa vazdušnim masama Karpata i Panonske nizije, čime se može objasniti prisustvo joda u vazduhu.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Hotel
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Posteljina
Peškiri
TV u sobi
WiFi internet
Sobe sa terasom
Sopstveni restoran
Mogućnost ishrane
Sportski tereni
Zatvoreni bazen
Poslovna sala
Besplatan parking
Organizacija događaja
Bankomat u blizini
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

 • Adresa: Divčibare bb, Divčibare
 • Tel: 014/3577-121 (recepcija)
 • Tel: 014/3577-586
 • Mob: 069/8449048 (prodaja grupnih aranžmana)
 • Mob: 069/8449045 (prodaja grupnih aranžmana)
 • E-mail: htdvujicdivcibare@gmail.com
 • E-mail: prodajavaljevodivcibare@gmail.com
 • WEB: www.hoteldivcibare.rs

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom
 • Plaćanje platnim karticama

Cena:

Na upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  DIVČIBARE – Hotel Divčibare – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Divčibare smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/divcibare za smeštaj na Divčibarama