ZLATAR – Vila Bajka

ZLATAR – Vila BajkaNa atraktivnoj lokaciji, u blizini hotela i centra Zlatara, ski staze i restorana, a opet, izolovana hladom borova i okružena zelenilom, smestila se Vila Bajka – savršena za porodične odmore, daleko od gradske gužve i galame.

Vila Bajka zvaničnno postoji od 2017. godine i predstavlja sjajno mesto gde biste mogli provesti praznike, savršen vikend ili odmore u bilo koje doba godine. Vila poseduje dva apartmana koji su potpuno opremljeni svom opremom potrebnom za boravak porodice ili većeg društva na jednom mestu – kompletna kuhinja, rerna, wc/tuš, balkon/terasa, fen za kosu, pegla, peškiri i higijenski paketi.

Pored toga gostima je na raspolaganju i cvetno dvorištance u kome bi deca mogla da naprave i sopstveni kutak, a odrasli na miru i hladu borica udahnu neverovatni vazduh prirode ovog kraja.

Vila je otvorena tokom cele godine, a svojim gostima pored prijatnog dočeka ljubaznih domaćina i osoblja nudi i uslugu besplatnog bežičnog interneta, tako da je pogodna i za one koji vole da se druže u prirodi, a opet da ostanu informisani i online. Svaki od apartmana opremljen je i SmartTV-om, tako da deca ili odrasli mogu imati pristup modernim aplikacijama svakodnevno.

Takođe, preko naše vile možete obezbediti i čitav niz usluga i popusta za mnoge aktivnosti tokom odmora: zatvoreni bazen, avantura park ili krstarenje Uvcem, i sl.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Apartmani
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
TV u sobi
WiFi internet
Kuhinjska oprema
Posuđe
Frižider
Dozvoljena priprema hrane
Mogućnost peglanja
Sobe sa terasom
Besplatan parking
Bankomat u blizini
Mogućnost organizacije izleta
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom

Cena:

Na upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  ZLATAR – Vila Bajka – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Zlatar smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/zlatar za smeštaj na Zlataru