DONJI TAOR – Seosko Domaćinstvo Pepići

DONJI TAOR - Seosko Domaćinstvo PepićiU dolini reke Skrapež u podnožju Povlena, na sat vremena od Valjeva, netaknuta priroda ovog kraja krije jedan neotkriveni dragulj – mesto Donji Taor i slapove Taorskih vrela, nekada poznatih po mnogobrojnim vodenicama koje su ih nekada krasile.

Daleko od gradske vreve i gužve koja odlikuju poznata turistička mesta, Donji Taor pruža sve što je potrebno za autentični odmor u prirodi: neverovatne prirodne lepote, domaću kuhinju, i odličnu povezanost sa poznatim turističkim mestima Zlatiborom i Divčibarama. U neposrednoj blizini Taorskih vrela nalaze se i manastiri Lelić, Ćelija,planina Povlen, kao i pešačka staza kojom se dolazi do vrha Povlena.

Domaćinstvo Pepić nalazi se na svega 500m od Taorskih vrela, okruženo bajkovitim prizorima okolnih šuma, livada i brda. Kapaciteti domaćinstva sastoje se od jednog apartmana koji u svom sklopu ima dve četvorokrevetne sobe (svaka soba poseduje dva odvojena kreveta i bračni ležaj).

Apartman poseduje i potpuno opremljenu kuhinju, jedno kupatilo, terasu, a gostima je na raspolaganju i besplatan parking. Svaka soba poseduje smart televizor. Usluge hrane na bazi punog pansiona dostupne su gostima.

Ukoliko se odlučite za pravi odmor u srcu netaknute prirode – domaćinstvo Pepić je tu da Vam takvo iskustvo pruži! Dobro došli!

Sadržaj:

Tip smeštaja: Seosko domaćinstvo
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
WiFi internet
Kuhinjska oprema
Posuđe
Frižider
Terasa
Sopstveni restoran
Mogućnost ishrane
Igralište za decu
Besplatan parking
Mogućnost organizacije izleta
Vaučeri za odmor: DA

Kontakt:

 • Adresa:Donji Taor bb
 • Tel:060/364-0193 (Milan), 065/669-1771 (Miloš
 • E-mail:milospepic9@gmail.com

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom

Cena:

Na upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Vrnjačka Banja smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/vrnjacka-banja za smeštaj u Vrnjačkoj Banji