NIŠKA BANJA – Smeštaj Dimitrije

NIŠKA BANJA – Smeštaj Dimitrije Smeštaj DIMITRIJE, nalazi se na 450m od centra Banje, parka i instituta Niška Banja tj SPA centra „SENSE“. Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, sa francuskim Ili singl ležajevima.

U sastavu objekta nalazi se i rešo kuhinja sa stolom za ručavanje, kao i velika zajednička terasa koja Vam stoji na raspolaganju.

Sobe se nalaze na visokom prizemlju, bez terase, ali koriste veliku zajedničku terasu i kategorisane su 2*. Na spratu se nalaze sobe sa sopstvenim kupatilom i terasom i kategorisane su sa3*.

Bežični internet je sastavni deo ponude, I dostupan je u svim sobama objekta, a i u nekim delovima dvorišta. Parking u dvorištu kuće je obezbeđen i pokriven sigurnosnim kamerama.

Izuzetna lokacija, na ulazu u Nisku Banju, na 4, 5 kilometara od autoputa Nis -Sofija, 6 km do prvih shoping centara i 10km do centra Niša.

Niška Banja je zelena oaza sa predivnim parkom na oko 250m nadmorske visine u podnožju brda Koritnjak, kojim možete da šetate i stignete do uzletište za paraglajdere, a ako ste dobri hodači i planinari, čak do najviših vrhova Suve planine, Sokolov kamen 1523m i Trem 1810m. Takođe možete obići Jelašničku i Sićevačku klisuru, uživati u prirodnim lepotama i manastirima i crkvama u okolini.

Moguće organizovanje izleta po okolini.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Sobe
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
WiFi internet
Besplatan parking
Bankomat u blizini
Vaučeri za odmor: DA

Cena:

Na upit

Kontakt:

Mogućnost plaćanja:

  • Plaćanje na račun
  • Plaćanje gotovinom

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

    Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

    NIŠKA BANJA – Smeštaj Dimitrije – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji

    Vaučeri za odmor u Srbiji
    MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs