TURIJA – Hunting House

TURIJA - Hunting HouseElegantan hotel u srcu Vojvodine, u autentičnom selu Turija koje se nalazi na tri vode i uz sam Nacionalni park Beljanska bara, svojim gostima nudi noćenje sa 13 smeštajnih jedinica sa vrhunskom domaćom vojvođanskom kuhinjom.

Dodatni sadržaji koje svaki gost hotela može da koristi su: otvoreni bazen, sauna, dečije igralište i veliko seosko dvorište, zatvoreni i otvoreni restoran, lobby bar, odvojeni objekat za samostalnu pripremu hrane sa roštiljem I furunom.

U ponudi je i besplatno iznajmljivanje bicikli (i za odrasle i za decu) kojim možete doživeti Beljansku baru kroz uređenu biciklističku stazu dugu 5km. Za Vas organizujemo privatne i poslovne događaje poput venčanja, rođendana, kongresa, seminara i team building-a.

U našem sadržaju nalazi se i Salaš Tatić, salaš od 42ha veličine, na samom Velikom Bačkom kanalu. Doživite istinski odmor od grada i stresa u našem vinogradu, voćnjaku, farmi životinja, pecanju i vožnji čamcem.

Sadržaj:

Tip smeštaja: Hotel
Pogodno za: 1 gost, 2 gosta, 3 gosta, 4 gosta, 5 ili više gostiju
——————–
Smeštaj sa sopstvenim kupatilom
Fen za kosu
Posteljina
Peškiri
Šampon za kosu
TV u sobi
WiFi internet
Frižider
Dozvoljena priprema hrane
Mogućnost pranja rublja
Mogućnost peglanja
Sobe bez terase
Klima uređaj
Sopstveni restoran
Mogućnost ishrane
Igralište za decu
Bazen na otvorenom
Sauna
Poslovna sala
Besplatan parking
Organizacija događaja
Krevetac za bebe
Pristupačno za slabo pokretne
Dozvoljeni kućni ljubimci
Sobe za nepušače
Sobe za pušače
Mogućnost organizacije izleta

Kontakt:

Mogućnost plaćanja:

 • Plaćanje na račun
 • Plaćanje gotovinom
 • Plaćanje platnim karticama
 • Plaćanje unapred
 • Plaćanje prilikom dolaska

Cena:

JEDNOKREVETNA SOBA: Noćenje sa doručkom 3.200,00, noćenje + polupansion 3.900,00 (doručak + večera), noćenje + pun pansion 4.600,00 (doručak, ručak, večera). DVOKREVETNA SOBA: Noćenje sa doručkom 5.000,00, noćenje + polupansion 6.400,00 (doručak + večera), noćenje + pun pansion 7.800,00 (doručak, ručak, večera). APARTMAN (4 osobe): Noćenje sa doručkom 7.000,00, noćenje + polupansion 9.100,00 (doručak + večera), noćenje + pun pansion 11.200,00 (doručak, ručak, večera). Dnevni boravak: 2.500,00

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

  Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

  Vaučeri za odmor u Srbiji
  MOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK: www.MojaSrbija.rs

  Vrnjačka Banja smeštaj – Posetite www.sobeiapartmani.com/destinacija/vrnjacka-banja za smeštaj u Vrnjačkoj Banji